Zvládnete to sami & levněji!

Chystáte rekonstrukci? Chcete stavět? Kupujete nemovitost? Nevíte si rady? Co takhle se spojit na chatu s někým zkušeným?

CHCI PORADIT Veřejná skupina

TIP: Jak rozložit umakartové jádro za 2 hodiny?

Potřebujete nakopnout s naším vymazleným EBOOKem?

Chystáte se na rekontrukci bytu / domu?
Nemáte žádné zkušenosti s rekonstrukcí a údržbou svého domova?
Vaše poslední snaha o rekonstrukci nedopadla dobře?
Řemeslník nebo firma nesplnila, co měla a Vy nevíte, co s tím?

Zkuste ZDARMA náš EBOOK, povedeme Vás za ruku! Vužijte naše roky nasbírané zkušenosti.
CHCI SE PODÍVAT NA EBOOK

Reference

"Stavění zdi je v knize a odkazu na webovou stránku podrobně vysvětleno. Oceňuji váš smysl pro detail například u vysvětlení i takových věcí jako je míchání lepidla. Ale nedočetl jsem se, jak poté vyrovnat nerovnosti a případně celou zeď, která není ve vodováze. Děkuji za následné konzultace konkrétních otázek během rekonstrukce."

Jakub Kasal

"Nikde na internetu ani při různých konzultacích jsem nenalezla tak komplexní informační zdroj k rekonstrukci bytu jako v této e-knize. Dlouho jsem investici do ní zvažovala a opravdu se vyplatila. Během rekonstrukce se mi navíc několikrát stalo, že co odborník, to jiný názor, v těchto případech mi telefonické konzultace s panem Černohorským velmi pomohly."

Alexandra Chochrunová

"V E-booku vidím potenciál do budoucna, neboť si myslím, že téma rekonstrukce tu trvale bude a lidé postupně budou víc a víc hledat kvalitní ucelené informace, kterým budou moci věřit. Osobní konzultace při rekonstrukci, které poskytujete mi velmi pomohly. Ve finále ušetří zájemci o rekonstrukci čas a peníze, protože udělá v průběhu realizace méně chyb."

Tomáš Lipavský

"E-book, jako takový je ucelený náhled do všech oblastí rekonstrukce se všemi radami, typy a odkazy na internetu. Byl pro mě užitečným průvodcem přestavby mého bytu, který jsem měl stále u sebe v mobilního telefonu. Člověk se stane jistějším ve věcech, se kterými nikdy předtím nepřišel do styku a dozví se dost, aby nebyl dán všanc všem 'profesionálům'."

Adam Dvořák

"E-book mi velmi pomohl. Oceňuji možnost obrátit se na autora s konkrétními otázkami, které při rekonstrukci 'nám Bořkům stavitelům' vyvstávají a které jsou, pak od něho beze zbytku zodpovězeny. Tímto panu Černohorskému za jeho počin děkuji."

Sládek Petr

"Váš e-book určitě pomohl. Kdybych se po této zkušenosti měl znovu rozhodovat, zda do rekonstrukce svépomocí opět jít, tak bych neváhal. Člověk si toho alespoň více váží a některé nedostatky sám sobě toleruje."

Petr Vaníček